Bemutatkozunk

Szövetkezetről:


A Szombathelyi Cégbíróság 2010. november 11-én jegyezte be a PROMO Marketing és Média Szociális Szövetkezetet, amely vállalkozási céllal jött létre azért, hogy a gazdasági tevékenysége mellett szociális küldetést is teljesítsen, a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű embereknek munkalehetőséget teremtsen.


A szociális szövetkezetet 7 fő alapította. A szövetkezet tagjai olyan marketing- és médiatudással rendelkező szakemberek, akik munkájuk során számtalan szociális, foglalkoztatási és egészségügyi témában készítettek dokumentumfilmeket, híradós anyagokat, s elköteleződtek a szociális gazdaság mellett. Tapasztalataik alapján fontosnak tartották a hátrányos helyzetű emberek munkavégzés által történő támogatását.


PROMO Marketing és Média Szociális Szövetkezet Munkatársai:


A pályázat lehetőséget biztosított 6 fő megváltozott munkaképességű, illetve tartósan munkanélküli emberek foglalkoztatására és képzésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Zsuzsanna: 2010 nyarán végzett közgazdászként, vállalkozásfejlesztés mesterszakon a Nyugat-magyarországi Egyetemen, Sopronban. Pályakezdő munkanélküliként önkéntes munkát végzett, mielőtt a szociális szövetkezethez felvételt nyert. Tanulmányai alatt és a szövetkezet által szervezett képzés során szerzett ismereteit szeretné a PROMO Marketing és Média Szociális Szövetkezetben hasznosítani.

 

Kéri Zsanett: 2009 októberében szűnt meg munkahelye, ahol könyvelőként dolgozott. Az elkövetkezendő években képzettségének és képességeinek megfelelő munkát nem talált. 2012 januárjában szerzett diplomát a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában közgazdászként. Úgy érzi, itt a szövetkezetben értékelik és megbecsülik munkáját és hasznos tagjává válhat a csapatnak.

 

Szebényi Edit: 1992-ben történelem-művelődésszervező diplomát szerzett a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán. 19 évig a médiában gyártásvezetőként dolgozott. 2011 januárjában munkanélküli lett, így került a szociális szövetkezethez. Szeretné a közel húsz év alatt szerzett vezetői tapasztalatait, kapcsolatait kamatoztatni új munkahelyén. Örömmel tölti el, hogy a szövetkezet által szervezett oktatások segítségével a marketing területén is mélyebb ismeretekre tehet szert.

 

Bartos Edina: Matematika-testnevelés szakos tanári diplomával rendelkezik. A GYES lejárta után, kisgyermekes anyaként nem tudott elhelyezkedni. Tartósan munkanélküliként került a szociális szövetkezethez.

 

Bauer Balázs: Informatikai és közgazdasági végzettséggel rendelkezik. Előző munkahelyén gazdasági végzettségét tudta hasznosítani. A szövetkezetnek köszönhetően ismételten előtérbe került informatikai tudása. Itt újabb szakismeretet is szerezhet, megismerkedhet a forgatással és a filmszerkesztéssel.

 

Farkas Balázs: 2008-ban végzett a szombathelyi Művészeti Szakközépiskolában. Két évig a helyi városi televízióban dolgozott operatőrként és vágóként. Már ezekben az években számos reklámfilmet is készített. 2010-ben HSC segédoperatőr képesítést szerzett Budapesten. A szövetkezetben jól tudja kamatoztatni kreativitását, művészi hajlamát, egyéniségét. Ezt bizonyítják eddigi kisfilmjei, portréfilmjei is.